ons laatste nieuws

Een (aan)sprekende samenwerking

Primeur! We zijn een intensieve samenwerking aangegaan met de Uitgesproken Gasten uit Delft; spoken word kunstenaars van het eerste uur!

Cue Creative in 2020 (nog geen verhuisbericht)

Na bijna 12.5 jaar (net niet ‘koper’) hebben we de Waterpas 86 in Den Haag verlaten om vanaf dit voorjaar onze gloednieuwe studio met kantoor te gaan betrekken.

100 jaar radio, bedankt Hans!

Vandaag vieren we 100 jaar radio. Of liever gezegd, 100 jaar programma’s op ‘het medium radio’. Radio is een begrip dat steeds meer onder lijkt te druk staan; “want wie luistert er nog werkelijk naar de radio?”. Ikke wel! Zeker, ik ken ook (jonge) mensen die er niet naar luisteren. Maar zeker ook die er […]

de waarde van een ‘bedrijfsvideo’

De online (marketing-) trend van 2019; een bedrijfsvideo. De naam doet niet helemaal eer aan de mogelijkheden van de huidige online video content; een breed inzetbaar middel dat in korte tijd jouw doelgroep veel kan vertellen en de ‘engagement’ vergroot.

Cue Creative als stagebedrijf

In de afgelopen jaren hebben we bij Cue Creative tientallen stagiaires zien komen, gaan en blijven! Of het nu gaat om een stagiaire voor videoproductie, marketing, communicatie of muziekproductie; onze stagiaires krijgen eigen verantwoordelijkheden en worden onderdeel van Cue Creative! Ook deze maand verwelkomen we een nieuwe stagiaire.

Alles over jouw radiocampagne

Kan jij je een wereld zonder radio voorstellen? Wij niet! Sterker nog, we ademen radio. Overal staat de radio wel aan: thuis, in de auto en zelfs op de wekker! Dit is wellicht de reden waarom jouw bedrijf niet achter kan blijven met adverteren op de radio. Maar waar begin je en wat word je mediastrategie? Je leest het in deze blog, waar ook onze vrienden van Zuiver Media aan het woord komen.

vandaag vieren we… Nationale Boomfeestdag!

Deze week geen praktische blog over het laten maken van een radiospot, bewegende animatie of podcast. Het is namelijk tijd voor een feestje! Misschien zie je op deze verkiezingsdag door de bomen het bos niet meer. Richt je dan vooral vandaag op Nationale Boomfeestdag.

De leukste verhalen van 22 jaar videoproductie

Bedrijfsfilms en bedrijfsvideo’s maken doen we ruim 22 jaar met heel veel passie. Sinds kort is daar online video content bijgekomen. Bij het maken van deze films gebeurt er regelmatig iets onverwachts. Dit kan soms leiden tot hilarische mini-avonturen. Van een broodje kroket etende bekende Nederlander, tot een auto waar eigenlijk alle apparatuur en crewleden […]

De bierradio.nl podcast, de BrewPod

Op Valentijnsdag is de eerste Bierradio.nl podcast opgenomen in Brouwerij Noordt in Rotterdam. Een dag later had iedereen de mogelijkheid om online op de hoogte te zijn van het laatste biernieuws en kennis te maken met Fedor Vogel, Eelco Wijninga en de gasten Peter Rouwen (Brouwerij Noordt) en Tina Rogers (010 Beerblog).

Hoe word je reclamestem?

“Jij hebt écht een stem voor de radio!” Dat is altijd beter dan een gezicht voor de radio. Blijkbaar heb je dus iets speciaals ‘in je stem’. Je bent niet bekend met deze wereld en raakt toch enthousiast. Jouw stem in een reclame of tekenfilm, waar begin je?

selectie van opdrachtgevers

Gemeente Den Haag
Media Markt
Q-dance
Voedingscentrum
T-Mobile
Zuiver Media
NLPO
Facilicom Group