In de afgelopen jaren hebben we bij Cue Creative tientallen stagiaires zien komen, gaan en blijven! Of het nu gaat om een stagiaire voor videoproductie, marketing, communicatie of muziekproductie; onze stagiaires krijgen eigen verantwoordelijkheden en worden onderdeel van Cue Creative! Ook deze maand verwelkomen we een nieuwe stagiaire. Je leest er meer over in deze blog!

Twee van onze medewerkers begonnen ooit bij Cue Creative als stagiaire en werden vervolgens aangenomen als vaste kracht. Daan, onze film en video producer, volgde twee maal stage bij Cue en werkt sinds 2012 in vaste dienst. Jip, nu verantwoordelijk voor marketing en sales, werd in 2008 na zijn stage gelijk in dienst genomen als office manager. Ook worden er nog steeds oud stagiaires op freelance basis ingezet voor de meest uiteenlopende audio en video opdrachten. Cue biedt je dus volop doorgroeimogelijkheden!

vers bloed

Wie weet ook wel voor Sophie Boot, sinds deze maand onze nieuwe marketing en communicatie stagiaire: “Mijn naam is Sophie Boot en ben 17 jaar oud. Ik ben eerstejaars student Marketing & Communicatie en volg deze opleiding bij het Albeda College in Vlaardingen. Via Stagemarkt.nl ben ik in contact gekomen met Cue Creative. Het bedrijf sprak mij direct aan, omdat ik erg geïnteresseerd ben in mediacontent en graag mensen wil ondersteunen in hun werkzaamheden. Tijdens mijn stage wil ik erachter komen hoe mijn werkzaamheden er later uit gaan zien.“

constant vernieuwen

Bij Cue Creative krijgen onze stagiaires deskundige begeleiding van een jong team. In de praktijk leren we hoe onze werkzaamheden tot stand en tot uitvoering komen. Naast een mooie ervaring voor de stagiaires zien we dit als een manier om kennis te maken met leergierige en gemotiveerde (toekomstige) arbeidskrachten. De frisse blik op het bedrijf geeft ons de mogelijkheid om constant te vernieuwen en bij de tijd te blijven.

altijd op zoek

We zien onze stagiaires als volwaardige collega’s. Dus geen koffie zetters of chef kopieerapparaat; we zetten de stagiaires echt aan het werk. Veel van onze vorige stagiaires zijn nu succesvol werkzaam in ons werkveld en zijn mooie vervolgopleidingen gaan volgen. Denk bijvoorbeeld aan freelance geluidsman, audiovormgever, ondernemer of een studie aan de Nederlandse Filmacademie. Het is mooi om te zien hoe het talent zich ontwikkelt. We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geïnteresseerd in een stage in de audio- en videoproductiewereld (content creatie)? Neem contact op!