+31638258536
Bel ons
info@cuecreative.nl
Stuur ons een e-mail

Over & blog

Wat tof dat je de moeite neemt ons beter te leren kennen door deze pagina te bezoeken. In ons blog nemen we je met regelmaat mee in de wereld van marketing en media. Overigens kom je nog meer te weten over Cue Creative door ons te volgen op LinkedIn, Instagram, Facebook of op ons Twitter-account. We gaan samen tot ongekende hoogte vanaf Rotterdam The Hague Airport. Onze visie en kennis bundelen we met passie tot een #mindfulmedia ervaring.

contact

Keizerin 64, 2635 MC Den Hoorn

Telefoon: +31638258536

E-mail: info@cuecreative.nl

Kamer van Koophandel (Den Haag): 85012807

Je kunt heel zweverig doen over #mindfulmedia. Voor ons is het echter heel concreet. Het draait namelijk om de manier waarop wij van een concept tot creatie komen. Dat doen wij met het inzetten van allerlei soorten media. Uiteraard vanuit onze eigen studio. En op zeker vanuit een aantal kernwaarden, die we hier graag met je delen.

 

van kernwaarden tot een #mindfulmedia-werkwijze

Cue Creative is een professionele organisatie met meer dan 25 jaar ervaring in de productie van audiovisuele media. Die bak aan ervaring zorgt er ook voor dat we ons moeten blijven vernieuwen en steeds weer met een frisse, eigentijdse blik voor jou aan de slag gaan. Elk project is anders en dat vraagt doorlopend inlevingsvermogen. Vergeet trouwens onze humor en het enthousiasme niet!

Wij doen onze werkzaamheden voor een realistische en marktconforme prijsstelling. Ons uurtarief voor creatie met media is € 140,- euro en voor bureauzaken (zoals het opstellen van een storyboard of script) is € 90,- euro. Onze offertes zijn onderbouwd en zeker onderhandelbaar (wel exclusief btw 😉). Daarom doen we niet aan kwantumkorting. We gaan voor maximaal resultaat met jouw budget.

Door de vele jaren ervaring bouw je als organisatie zelfvertrouwen op. Wij geloven daarom in wat we doen en staan achter onze concepten en producties. Maar jouw input is doorslaggevend! Sterker nog, door intensief samen te werken ontstaan juist de mooiste creaties. Of het nu gaat om een radiocommercial, animatie of bedrijfsvideo. Misschien wel een podcast of livestream (webinar). Wij vertrouwen op jou, jij vertrouwt op ons!

In een samenwerking hebben we daarom volle aandacht voor jou, je doelen en uiteraard de doelgroep die je wilt bereiken. We delen graag onze kennis, daar doen we niet geheimzinnig over. Ook hier geldt dat samenwerken de sleutel is tot succes bij de totstandkoming van elke mediaproductie. Ieder productieproces voeren we met precisie uit. Geen onnodige stress. En deadlines die gehaald worden. Want afspraak is afspraak.

Respect voor elkaar; mens en natuur. Ons kantoor is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Daarnaast is het duurzaam ingericht; zonnepanelen, een warmtepomp, ledverlichting, gescheiden afvalinzameling, een nagenoeg papierloze werkwijze, kantoormeubelen met een FSC-keurmerk. En natuurlijk drinken we hele dag water uit de kraan (okay… ook onze fairtrade koffie en thee). De ‘biologische uitsmijter’ is onze betrokkenheid bij organisaties en doelen in binnen- en buitenland voor het welzijn van mens, dier en natuur. Onder de vlag van Stichting Dawn tail Dusk helpen wij jaarlijks tientallen organisaties met donaties of bij de productie van promotiefilms of radioreclame.

 

 

#mindfulmedia voor de media van jouw toekomst

Creativiteit kent geen (land)grenzen. Je komt ons makkelijk tegen in Rotterdam, Delft, Gouda, Westland, Den Haag, Dordrecht, Zoetermeer, Schiedam en Vlaardingen. Bij opdrachtgevers in het bedrijfsleven, uit de (semi-)overheid of bij een reclamebureau of mediabureau. Vanzelfsprekend werken we ook regionaal, landelijk of wereldwijd.

En naast muziekliefhebber, familiemens, sporter, optimist en gezelligheidsdier zijn we vooral geïnteresseerd in jou! Drinken we snel een keer een glas water, kop koffie, thee of misschien wel een klein borreltje? Onze deur staat wagenwijd open. Natuurlijk ook digitaal bereikbaar via Teams of Google Meet. Jij bepaalt samen met ons de media van jouw toekomst.

Eelco Wijninga eigenaar & creatief directeur
Rick Wiegmans video editor & camera operator
Nancy Wijninga project & financieel manager
Daan Aldus film & video producer (freelance)
Joris van der Zalm software & technical development (freelance)

Volg ons ook op LinkedIn om ons nog beter te leren kennen

wij werken graag samen met...

Radiocommercial laten maken Boet Schouwink
Boet Schouwink is een voice-over. Regelmatig te vinden in onze studio's om zijn herkenbare geluid in te zetten als reclame- of commentaarstem. Zowel voor onze en zijn eigen producties. Cue Creative schakelde Boet in voor ondermeer Facilicom Group, OnderhoudNL en de gemeente Den Haag en werkt al vanaf de oprichting met hem samen.
Bedrijfsvideo laten maken Uitgesproken Gasten
Tim en Nick zijn copywriters, conceptdenkers en Uitgesproken Gasten. Je zoekt het concept dat écht raakt en de lading volledig dekt. Toch? Buut vrij! Gevonden. Cue Creative werkt samen met de Uitgesproken Gasten voor Ipse de Bruggen, Onderwijs On Stage en Delft is Goud, Jij bent Goud.
Videoproductiebedrijf Bas van Halderen
Bas van Halderen van BVH Media is een journalist en regisseur. Naast zijn werkzaamheden als ANP en Rijnmond nieuwslezer/redacteur is hij verantwoordelijk voor het bedenken van tientallen films per jaar. Cue Creative en BVH Media hebben samengewerkt voor Netdialog, Cegeka en RRS.
Frank Boode werkt als imagineer. Een discipline die vormen bedenkt om verhalen te laten beleven. Van idee naar een belevenis met een betekenis. En dat speelveld is breed: van concept tot campagne en van tentoonstelling tot attractie.Cue Creative werkte met of in opdracht van Frank samen aan projecten als Delft is Goud en Praat Groen Met Me