cue creative: concept & creatie van media

leer ons beter kennen en lees het blog

Over & blog

Maak kennis met audio- en videoproductiebedrijf Cue Creative als je plannen hebt iets te laten maken, iets te organiseren. Of gewoon informatie aanvragen. Hier lees je meer over het laatste nieuws van Cue Creative. Een productiebedrijf met Haagse roots, en tegenwoordig uitgevlogen naar Rotterdam (The Hague Airport). Lekker parkeren voor de deur -ook je vliegtuig-, dromen over je volgende vakantie en keihard aan de slag met allerlei soorten media. Vlieg je met ons mee?

contact

Post: Keizerin 64, 2635 MC Den Hoorn
Studio: Fairoaksbaan 204, 3045 AS Rotterdam

Telefoon: +31638258536

E-mail: info@cuecreative.nl

Kamer van Koophandel (Den Haag): 85012807

In de zoektocht naar antwoorden bij je communicatiedoelstellingen heb je ons gevonden. En om de behoefte om media in te zetten te bevredigen werk je met ons samen. Wij zijn Cue Creative; een videoproductiebedrijf en creative digital agency gericht op Zuid Holland (zuid) met veel ervaring in mens en media. Dat wil zeggen dat we onze passie voor allerlei media graag delen met zoveel mogelijk mensen. Hoe mooi is het als jouw boodschap/verhaal gehoord en gezien wordt dankzij onze kennis van media, van concept tot creatie. En van strategie tot uitvoer.

 

bepaal de media van jouw toekomst

Concept & creatie van -allerlei- media. Zoals online social media (video) content, een podcast, livestreaming, een webinar, een webcast, een animatie of een reclame op radio en televisie met een commercial. Vertel, vertoon of laat je verhaal horen samen met ons. Podcast laten maken? Bedrijfsvideo laten maken? We kunnen niet wachten om samen met jou de media van jouw toekomst te bepalen.

Creativiteit beperkt zich niet tot onze landsgrenzen. Maar je vindt ons vooral actief in Rotterdam, Den Haag, Delft, Gouda, Dordrecht, Zoetermeer, Schiedam, Vlaardingen en Westland. Onze klanten vind je in het bedrijfsleven, (semi-)overheid en bij reclame- en mediabureau’s.

 

maar ook Rijswijk, Wassenaar, Leiden, Alphen aan den Rijn en Waddinxveen

Ons kantoor is gevestigd op de luchthaven van Rotterdam (voorheen Zestienhoven, nu Rotterdam The Hague Airport/RTHA). Daar vind je ruim 125 vierkante meter aan media inspiratie en videoproductiebedrijf. Een eigen montage/editing studio (met o.a. Adobe Premiere Pro en After Effects als kloppend hart), een green screen studio voor visuele presentaties en een uitgebreide Pro Tools geluidsstudio met mogelijkheid om voice-over en muziek op te nemen, knip en klaar voor het laten maken van radiospot en radiocommercial met of zonder eigen jingle en het verzorgen van audio postproductie.

 

 

de media van jouw toekomst is duurzaam

Extra trots zijn we op onze duurzame werkwijze. Goed bereikbaar met openbaar vervoer en voorzien van de meest moderne technieken om CO2 neutraal te kunnen opereren. Koelen en verwarmen doen we met aardwarmte. Zonnepanelen zorgen voor de energie. Verlichting komt van LED lampen. We zijn een (nagenoeg) paperless office. Onze kantoormeubelen dragen een FSC keurmerk.

Afval wordt gescheiden en we drinken water het liefst uit de kraan. En de koffie/thee is fair trade (en heel lekker)! Als ‘biologische uitsmijter’ zijn wij betrokken bij diverse goede doelen in binnen- en buitenland die opkomen voor dierenwelzijn onder de naam Dawn tail Dusk. Regelmatig voorzien wij die organisaties van wervende video’s, hulp bij radioreclame campagnes of donaties.

Kom je snel een glas water, thee of kop koffie bij ons drinken? Dan laten wij je zien wat we allemaal in huis hebben (en dat mag ook digitaal via ZOOM, Teams of Google Hangouts).

Eelco Wijninga eigenaar & creatief directeur
Daan Aldus film & video producer
Rick Wiegmans video editor & camera operator
Joris van der Zalm software & technical development
Nancy Wijninga sales & financiële administratie

Volg ons ook op LinkedIn om ons nog beter te leren kennen

wij werken graag samen met...

Radiocommercial laten maken Boet Schouwink
Boet Schouwink is een voice-over. Regelmatig te vinden in onze studio's om zijn herkenbare geluid in te zetten als reclame- of commentaarstem. Zowel voor onze en zijn eigen producties. Cue Creative schakelde Boet in voor ondermeer Facilicom Group, OnderhoudNL en de gemeente Den Haag en werkt al vanaf de oprichting met hem samen.
Bedrijfsvideo laten maken Uitgesproken Gasten
Tim en Nick zijn copywriters, conceptdenkers en Uitgesproken Gasten. Je zoekt het concept dat écht raakt en de lading volledig dekt. Toch? Buut vrij! Gevonden. Cue Creative werkt samen met de Uitgesproken Gasten voor Ipse de Bruggen, Onderwijs On Stage en Delft is Goud, Jij bent Goud.
Videoproductiebedrijf Bas van Halderen
Bas van Halderen van BVH Media is een journalist en regisseur. Naast zijn werkzaamheden als ANP en Rijnmond nieuwslezer/redacteur is hij verantwoordelijk voor het bedenken van tientallen films per jaar. Cue Creative en BVH Media hebben samengewerkt voor Netdialog, Cegeka en RRS.
Frank Boode werkt als imagineer. Een discipline die vormen bedenkt om verhalen te laten beleven. Van idee naar een belevenis met een betekenis. En dat speelveld is breed: van concept tot campagne en van tentoonstelling tot attractie.Cue Creative werkte met of in opdracht van Frank samen aan projecten als Delft is Goud en Praat Groen Met Me