Een nieuw jaar. Nieuwe ronde, nieuwe kansen… dus ook een nieuwe blog. Elke 2 weken lees je meer over Cue Creative op onze website en socials. Er komt zelfs een heuse nieuwsbrief aan waar we je (echt niet) ongevraagd voor op zullen geven. Daarnaast komen er 2-wekelijkse ‘vlogs’ met korte updates over onze nieuwste projecten voor radio, televisie en online. De precieze invulling van deze ‘vlogs’ zal snel duidelijk worden.

Hoe heb je de feestdagen beleefd? Hopelijk naar volle tevredenheid. Klaar om 2019 samen met ons creatief te beginen met allerlei leuke beeld- en geluidsproducties.

Nieuwe collega

Over “ons” gesproken; het team is vanaf 1 januari versterkt met een nieuwe oude bekende. Jip Vollema (30) is na enkele jaren van afwezigheid weer terug bij Cue Creative. Dit keer is hij verantwoordelijk voor de marketing en sales. De kans is dus groot dat je mij (ja, ik ben dit keer ook de schrijver van deze blog!) binnenkort te spreken krijgt. Na mijn stage ben ik een tijdje officemanager geweest bij Cue. Ook ben ik tourmanager geweest van de band Sven Hammond Soul. Tot slot was ik hiervoor actief in Rotterdam in de kunstsector. Ik ben blij terug te keren op een, voor mij bekende plek, waar ik mijn creatieve ei kwijt kan. Daarnaast geef ik ook gitaarles op verschillende muziekscholen. Gitaar spelen blijft mijn grote passie.

Plannen voor 2019

Plannen genoeg voor Cue Creative in 2019. Een 2-wekelijkse blog en vlog met leuke weetjes. Ook zijn er mooie plannen die tot leven gaan komen op het gebied van content voor online- en social media. De rol van audio en video voor website of social kanaal gaan in 2019 steeds een grotere rol spelen. Volgens de voorspellers haalt internet dit jaar televisie in als het gaat om bekeken uren. Goed om te weten dat we vooroplopen in de productie van content en strategie voor online. Denk aan (verticale) video, film, audio en podcasts. Stories of posts, wij hebben de juiste caption!

Wil je weten wat unieke content voor je marketingstrategie kan betekenen? Neem dan vooral contact met me op. Ook in het nieuwe jaar is Daan verantwoordelijk voor alles wat in beeld moet worden gebracht, van concept tot eindmontage. Joris verzorgt de technische invulling voor elk project en Eelco is als creatief directeur de keurmeester van elk project dat opgeleverd wordt.

Kies dus ook in 2019 voor je bedrijfsfilm, animatie, online & social content, radiocommercial of gewoon een goed gesprek met ons; Cue Creative.