We hebben een nieuwe website en daar zijn we heel erg trots op. De website gaat net een stapje verder dan onze vorige website en is vooral bedoeld als voorbereiding op jouw toekomstige mediaproductie. Je vindt er alles over videoproductie (zoals het laten maken van een bedrijfsfilm, animatie, promofilm). Maar ook livestreaming krijgt volop aandacht (voor het organiseren van een webinar of het doen van een hybride event met interactie mogelijkheden inclusief een videostream). Wil je liever een podcast door ons laten maken? Ook in die info (met concrete voorbeelden) voorziet de nieuwe website. Uiteraard zijn er ook volop voorbeelden van radiospots te horen en televisiecommercials te zien die allerlei mooie merken en organisaties in de afgelopen jaren door ons hebben laten maken.

Een bron van inspiratie dus!

dit kost een radiospot of animatie

Maar wat kost dat nou, het laten maken van een bedrijfsfilm of het organiseren van een webinar of webcast?  De nieuwe website bevat meerdere kostencalculators die jou heel snel een indicatie geven van de investering die nodig is om jouw videoproductie of mediaproject richting te geven. De genoemde prijzen zijn uiteraard globaal, want met alle liefde maken we voor jou een offerte op maat die meer inzicht geeft. We weten zeker dat dit alles je goed op weg helpt.

tips voor audio- en videoproductie

Naast een stel handige tips om de voorbereiding van de productie nog soepeler te laten verlopen (‘hier moet je op letten bij het laten maken van een bedrijfsvideo’ of ‘simpele tips om tot een succesvolle radiocommercial te komen’), bevat de nieuwe website honderden voorbeelden van audio- en videoproducties in allerlei soorten en media. Ook krijg je antwoord op de vraag hoe duur radioreclame is? En met wie we allemaal samenwerken om tot al dat moois te komen. Al ben je niet van plan iets door ons te laten maken, na het zien van onze website wordt je zeker tot iets aangezet (en als dat zo is, bel ons dan gewoon, gaan we samen alsnog mooie dingen maken!).

alles over livestreaming en podcasting

Online communiceren met een webinar, webcast, podcast of hybride event neemt een vlucht. Ook voor ons als -creative digital agency- en daarom extra veel aandacht voor deze manier van visuele communicatie. Hoe sluit een livestream aan op jouw mediaplan? Wat kost een livestream, webinar of podcast? Vragen waar je antwoord op krijgt als je de nieuwe website bezoekt. En ook hier weer voorzien van allerlei mooie voorbeelden en handige tools om je voorbereiding soepeltjes te laten verlopen? Wist je bijvoorbeeld dat wij een eigen green screen studio hebben in Rotterdam?

we vergroten ons werkgebied in vogelvlucht

Over Rotterdam gesproken. Vorig jaar zijn we stilletjes aan verhuisd naar Rotterdam The Hague Airport. Wij noemen dat het ‘best of both worlds’. Een beetje Rotterdams en ook nog Haags. En omringd door meer fraaie plaatsen zoals Delft, Westland, Gouda, Zoetermeer, Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. Zelfs Dordrecht is dichtbij. Je begrijpt het al onze geluidsstudio en videoproductie studio’s draaien op volle toeren voor allerlei opdrachtgevers uit Zuid Holland en ver daarbuiten. En ook daar zijn we heel trots op. Als je ons volgt op onze social media kanalen blijf je daarvan op de hoogte: Facebook, Instagram, LinkedIn, Vimeo en Soundcloud.

Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind je van de nieuwe website? Krijg je antwoord op al je vragen of heb je ergens een opmerking over? Voel je vrij contact op te nemen, dat vinden we altijd geslaagd, en wil je een offerte op maat.. dat is helemaal zo geregeld!