over ons

contact

Waterpas 86, 2495 AT Den Haag

Telefoon: +31638258536

E-mail: info@cuecreative.nl

Kamer van Koophandel, Den Haag, 51087049

Over ons

wie wij zijn

Cue Creative bedenkt en ontwikkelt digitale content voor online, radio en televisie. We bestaan dankzij een klein en toegewijd team van creatievelingen en minstens zo enthousiaste opdrachtgevers. We hebben lekkere koffie, goede ideeën, werken op Windows en Apple.

Ons werkgebied bestaat uit ruim 130 vierkante meter studio omringd door parkeergelegenheid, een golfbaan, meerdere snelwegen en een kanaal dat verbonden is met Den Haag, Leiden, Delft en Rotterdam.

Eelco Wijninga eigenaar & creatief directeur
Daan Aldus film & video producer
Joris van der Zalm radio & audio engineer
Nancy Wijninga financiële administratie

wij werken graag samen met...

Boet
Boet Schouwink is een voice-over. Regelmatig te vinden in onze studio's om zijn herkenbare geluid in te zetten als reclame- of commentaarstem. Zowel voor onze en zijn eigen producties. Cue Creative schakelde Boet in voor ondermeer Facilicom Group, B2S Events en de gemeente Den Haag en werkt al vanaf de oprichting met hem samen.
Uitgesproken Gasten
Tim en Nick zijn copywriters, conceptdenkers en Uitgesproken Gasten. Je zoekt het concept dat écht raakt en de lading volledig dekt. Toch? Buut vrij! Gevonden. Cue Creative werkt samen met de Uitgesproken Gasten voor Ipse de Bruggen, Onderwijs On Stage en Delft is Goud, Jij bent Goud.
Bas
Bas van Halderen van BVH Media is een journalist en regisseur. Naast zijn werkzaamheden als ANP nieuwslezer/redacteur is hij verantwoordelijk voor het bedenken van tientallen films per jaar. Cue Creative en BVH Media hebben samengewerkt voor Netdialog, Cegeka en RRS.
Karin
Karin van Bijlevelt van Catherina Bee Photography houdt vooral van kunstzinnige fotografie en is altijd bezig met compositie, kleur en lichtinval. Ze is verantwoordelijk voor de foto's op onze website en wij werken met haar samen aan diverse projecten en evenementen.
Eelco Hupe van XYVA heeft ruime ervaring in verschillende disciplines, creatief, verfrissend en meedenkend. Weten wat er vandaag de dag speelt en wat er belangrijk is. Niet "u vraagt, wij draaien"; want elke vraag is uniek en verdient een uniek antwoord. Daarom cocreëren Cue Creative en ik altijd de meest uiteenlopende campagnes. Altijd verfrissend en altijd creatief.
Roy
Roy Korpel ondersteunt bedrijven met infographics, illustraties op maat en fotobewerkingen. Met meer dan tien jaar ervaring zet hij zijn expertise met plezier in, zo ook in de samenwerking met Cue Creative. Met Roy is gewerkt voor onder andere GOM/Facilicom Group.
Peter
Peter van Beek van Sol4 configureert geluidsinstallaties op maat. Allemaal op basis van specifieke situaties, budget en wensen van de gebruiker. Ook is Peter specialist in de levering van hardware voor de streaming van beeld en geluid. Samenwerking vindt plaats voor bijvoorbeeld Van der Vorm Vastgoed en Hoogheemraadschap Rijnland.

selectie van opdrachtgevers

Gemeente Den Haag
Media Markt
Q-dance
Voedingscentrum
T-Mobile
Zuiver Media
NLPO
Facilicom Group