EEN WEEK VOL NEDERLANDS BIER

Wat een uitkomst voor de bierfreaks dat juist deze week 10 dagen duurt. Na de start van het 3-daagse Nederlands Bierproeffestival in de Grote Kerk in Den Haag is het 7 dagen lang Dé Week van het Nederlandse Bier. Liefhebbers van Nederlands speciaalbier kunnen hun hart ophalen bij diverse bier-gerelateerde locaties in Nederland. Georganiseerd door Stichting Week van het Nederlandse Bier in samenwerking met de Nederlandse Brouwers.

Het openingsfestival in Den Haag verzorgt de trotse aftrap. De beste bierbrouwers van Nederland verzamelen zich 3 dagen lang op heilige grond en presenteren hun beste brouwsels. De bekendmaking van de beste bieren van Nederland vindt traditiegetrouw plaats op de openingsdag. De Dutch Beer Challenge haalt het beste naar boven bij elke deelnemende brouwmeester. Dat is te zien in de speciale aftermovies die zijn ontwikkeld.

Daan Keij, Manager Communicatie & Public Affairs Nederlandse Brouwers, over deze samenwerking: “Ik heb Cue Creative ervaren als een snel, flexibel en professioneel bedrijf voor het produceren van de video-impressies van ons Nederlands Bierproeffestival. Prima opnamen, interviews en montage!”    

Een evenement videoregistratie geeft de mogelijk om terug te kijken, maar ook om het opgenomen beeldmateriaal in te zetten voor toekomstige content marketing doeleinden. Ook een after movie laten maken, laat het ons weten?!

Opdrachtgever: Stichting Week van het Nederlandse Bier & Nederlandse Brouwers
Media: Social content marketing (Youtube, website en overige social media)
Creatie: Cue Creative