+31638258536
Bel ons
info@cuecreative.nl
Stuur ons een e-mail

commercial of promotiefilm laten maken in Zoetermeer

Al meer dan 20 jaar lang brengen wij voor allerlei opdrachtgevers van ‘alles en nog wat’ in beeld. En als opdrachtgevers meermaals een beroep op je doen. En enkelen van hen van relatie naar vriend veranderen. Dan doe je iets goed!

Daarom geloven wij in de manier waarop we digitale content maken. Samen met jou. Een bedrijfsfilm, bedrijfsvideo, promotiefilm of commercial voor televisie en social media? Of toch bewegende animatie in 2D, 3D of virtual reality en augmented reality? Cue Creative staat voor jouw trefzekere videoproductie in Zoetermeer en omstreken.

De werkwijze van Cue Creative is van nu, duidelijk en bovenal resultaatgericht. Logisch! Dus wil jij een rake bedrijfsvideo, promofilm of promotiefilm in Zoetermeer laten maken? Kies voor Cue Creative. Omdat jij in de spotlight wilt staan.

Vraag daarom nu een gratis offerte aan.

bedrijfsvideo maken? dit is onze werkwijze

Een promotiefilm of bedrijfsvideo in Zoetermeer maken doen wij in 10 stappen. Een tweetal belangrijke stappen in dit proces zijn bijvoorbeeld:

 

Crew samenstellen aan de hand van de uitstraling

Stel een team samen aan de hand van je creatieve keuzes. Zoek je een cameraman die perfecte actieshots kan vastleggen? Of juist een videograaf gespecialiseerd in het zo goed mogelijk in beeld brengen van een persoon voor een portret. Vaak bestaat een crew uit: een camera-operator of DOP, sound engineer, productie medewerker en regisseur. Aangevuld met een licht technicus en extra productie medewerkers. Als klant ben je onderdeel van ons team: informeer naar de mogelijkheden.

 

Bedrijfsfilm maken in de buitenlucht of blijven we (veilig) in de studio?

Een bedrijfsvideo moet ergens gefilmd worden. Afhankelijk van het storyboard, script en de creatieve invulling vinden de opnames plaats in een studio (zoals b.v. een green screen studio) of op locatie. Cue Creative heeft ervaring in alle manieren van productie voor film en bedrijfsvideo in Zoetermeer. We hebben zelfs een eigen green screen studio in Rotterdam.

Bedrijfsvideo of promotiefilm laten maken in Zoetermeer? Samen met een videoproductiebedrijf dat onvergetelijke bedrijfsvideo’s maakt?

Vraag nu een gratis offerte aan.

Promotiefilm laten maken in Zoetermeer

online opvallen met een promotiefilm in Zoetermeer

Het internetgebruik stijgt nog altijd dagelijks. Iedereen heeft wel een website en social media. En de invloed van online & social content is krachtiger dan ooit. In het oog springen met een videoproductie? Met de juiste bedrijfsvideo content val je direct op.

Livestreaming en webcasting (online radio). Productie en publicatie van podcasts. Cue Creative is concept én creatie van media. Ook produceren wij unieke online-video content voor websites en socials. Uiteraard afgestemd op de doelgroep.

Een gerichte campagne op Youtube of Facebook? Kan ook. Van concept tot strategie, daarom is Cue Creative jouw partner!