Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en we hebben een tweede primeur om je te melden. Naast onze verhuizing naar een fonkelnieuwe studio, dit voorjaar, zijn we een intensieve samenwerking aangegaan met de Uitgesproken Gasten uit Delft; spoken word kunstenaars van het eerste uur!

Spoken word wordt spoken video

Spoken word, gesproken woord vrijvertaald, is een kunstvorm die tot uiting komt via literatuur; geschreven tekst tot leven brengen. Met name de jongerencultuur heeft spoken word omarmt. Dat zie je onder andere terug bij populaire muziek en ook de grote populariteit van Nederlandse spoken word artiesten (soms ook rappers) is een feit. Een uitstap naar traditionele media of online content is een logisch en toch bijzonder gevolg.

Spoken.video & spokenvideo.nl

Onze samenwerking komt tot uiting op een speciale website, spokenvideo.nl. In de afgelopen maanden is er volop samengewerkt aan online social (video) content (onder meer in de vorm van spoken word en creatieve concepten) voor diverse inspirerende projecten en opdrachtgevers. Zoals Museon, Hofwijck Huygens, Ondernemersfonds Delft, Festo, Scrum Academy, IPSE de Brugge en Delft is goud, jij bent goud!

“Eén keer trek je de conclusie: vriendschap is geen illusie, maar als een ijzersterk creatief netwerk. Laat tekst, ontwerp, geluids- en videoproductie samensmelten tot een nummer 1 hit.” – Uitgesproken Gasten 

De kracht van het gesproken woord

De kracht van de samenwerking schuilt in het vinden van harmonie tussen woord en beeld . Beiden ondersteunen elkaar dan op een unieke manier. Inzetbaar voor een promofilm, bedrijfsvideo en bedrijfsfilm, online- en televisiecommercial of YouTube Pre-Roll video.

“We zijn ons bewust dat ijzersterke beelden en prikkelende geluiden je kunnen raken. De toevoeging van een stormvloed aan krachtig taalgebruik (of juist een hele gevoelige serenade) geeft dat nog een extra dimensie.” – Cue Creative

Dus wat ga jij doen? Zelf iets in elkaar frutselen, of kies je voor een sprekende en alleszeggende spoken word tekst? Samen met Cue Creative en Uitgesproken Gasten. Ook inzetbaar voor je radiocommercial, podcast, online social video content of bedrijfspresentatie.

Grenzeloos, die samenwerking!