Deze week geen praktische blog over het laten maken van een radiospot, bewegende animatie of podcast. Het is namelijk tijd voor een feestje! Misschien zie je op deze verkiezingsdag door de bomen het bos niet meer. Het is vandaag ook Nationale Boomfeestdag. Wij vieren deze groene dag lekker met je mee. Zeker als je bedenkt dat wij voor de gemeente Den Haag met regelmaat allerlei groen-projecten in beeld brengen met behulp van social-media content.

Het doel van boomfeestdag is om kinderen van groep zes (leeftijd negen en tien jaar) meer inzicht, kennis en begrip voor bomen bij te brengen. In aanloop naar vandaag zijn door het hele land vele leuke activiteiten georganiseerd en zijn er vele lokale of regionale politici die hun beste boompje voorzetten voor de groenere stad.

werken voor de gemeente Den Haag

Deze dag staat voor ook in het teken van onze lange samenwerking met de afdeling communicatie van onder meer de dienst Stadsbeheer van de gemeente Den Haag. Met de content voor online (zoals social media en Youtube) is te zien waarom Den Haag één van de groenste steden van Europa is. Hoe worden de Haagse bomen bijvoorbeeld gevaccineerd of verplaatst van A naar B?

videoproductie in en uit Den Haag

De informatiefilms informeren de inwoner van Den Haag op een begrijpelijke en duidelijke manier met videoproductie. De films zijn geschikt voor allerlei kanalen (zoals Instagram, Twitter, Facebook en YouTube). Het onderstreept een fijne samenwerking en daar zijn we trots op. Net zo trots op de fraaie stad Den Haag en haar prachtige parken, de zee, de duinen en inwoners. Wil je ook beter communiceren met je doelgroep door het laten maken van en film of video, neem eens contact op.