+31638258536
Bel ons
info@cuecreative.nl
Stuur ons een e-mail

Onze productie van video (beeld) beperkt zicht niet tot het filmen van een simpele presentatie. Complexe onderwerpen worden laagdrempelig uitgelegd, vooral met een animatie. En je weet: voor een kijkje in jouw keuken is je bedrijfsfilm het juiste antwoord. En misschien kies je wel voor een tv-reclame en laat je ons een levendige tv- of videocommercial maken. Beeld zegt meer dan duizend woorden. Voeg daar ook nog eens onze vele mogelijkheden op het gebied van geluid (audio) aan toe. Dat maakt een videoproductie voor jouw bedrijf tot een absolute winnaar.

Mijn eerste filmklussen vond ik niet gemakkelijk. Die zware camera’s, samenwerken met ervaren (en oudere) collega’s en ook nog eens proberen het mooiste plaatje eruit te halen. Wat wil je, ik was net 15 jaar toen ik mijn eerste professionele camera bediende. Mijn naam is Eelco Wijninga en ik ben een creatief regisseur van mediaproducties. Ik ben begonnen met de camera van mijn vader op mijn zolderkamer. Met mijn gedrevenheid kwam ik al snel bij de lokale omroep terecht. Dat leidde weer voor werk voor een videoproductiebedrijf. Na mijn opleiding Marketing en Communicatie heb ik ervoor gekozen zelfstandig ondernemer te worden. Vele mooie opdrachtgevers zouden volgen en tot op de dag van vandaag is het bedenken en produceren van creatieve mediaproducties mijn passie. Mijn kennis van zowel audio als video komen goed van pas bij de realisatie van jouw bedrijfsvideo, animatie, promofilm of zelfs livestream.

Na een avontuur bij radio, besloot ik in 2005 (bij het ontstaan van YouTube) ook video weer onderdeel te maken van mijn specialisatie als creatief regisseur en mediaproducent. Mijn rol als cameraman of video-editor is de afgelopen jaren minder groot geworden. Mijn team ondersteunt mij daarin. Vandaag de dag richt ik mij dan ook op het bedenken van concepten, storytelling, het schrijven van teksten en het regisseren van allerlei soorten mediaproducties. Mijn kennis van zowel audio als video pas ik dagelijks toe in de realisatie van allerlei videoproducties zoals animaties, corporate films, livestreams en bedrijfsfilms.

Rick Wiegmans is de vaste cameraman (DOP, Director of Photography) en video-editor van Cue Creative. Hij is afgestudeerd aan Grafisch Lyceum Rotterdam en heeft in de afgelopen jaren vele producties geproduceerd. Rick is een breed inzetbare av-specialist met veel kennis. Zijn specialiteit is camerawerk, videomontage, color grading en animeren. Hij heeft veel kennis van software zoals Adobe Premiere, Final Cut Pro, DaVinci Resolve en Adobe After Effects. Rick stuurt ook de samenwerking met vertrouwelingen aan. Dat zijn freelance collega’s waar wij al jaren (vertrouwd) mee samenwerken.

Bedrijfsvideo laten maken? Dit kan het tarief zijn

Om de exacte kosten voor het laten maken van een bedrijfs- of promotiefilm te weten te komen zijn er veel factoren van invloed. Denk aan de lengte van de film of het gebruik van wel of geen voice-over en muziek.

 • Bedrijfsfilm van 30 seconden vanaf € 1200,-
 • Bedrijfsvideo van 1 minuut vanaf € 2200,-
 • Promotiefilm laten maken van 2 minuten met muziek en voice-over vanaf € 3700,-

  Hoe lang mag je videofilm duren?


  Schrijven de copywriters van Cue Creative je tekst?

  Moet de video door een persoon gepresenteerd worden?

  Wil je gebruikmaken van een voiceover?

  De videofilm moet ook de volgende onderdelen bevatten

  Prijsindicatie:


  Prijsindicatie per mail ontvangen (of offerte op maat aanvragen)? Vul hieronder je gegevens in:
  Vorige
  Volgende

  Animatie laten maken? Dit kan het tarief zijn

  De vraag wat een animatie kost is van vele onderdelen afhankelijk, maar indicatief en globaal kan er gezegd worden dat men rekening kan houden met deze productiekosten:

  • Animatie van 30 seconden met iconen en muziek vanaf € 2200,-
  • Een animatie van 1 minuut met unieke karakters en muziek vanaf € 4200,-
  • Gescripte animatie van 2 minuten, unieke karakters, voice-over en muziek vanaf € 8075,-

   Hoe lang mag je animatie duren?


   Wil je gebruikmaken van karakters of iconen?

   Schrijven de copywriters van Cue Creative je tekst?

   Wil je gebruikmaken van een voiceover?

   De animatie moet ook de volgende onderdelen bevatten

   Prijsindicatie:


   Prijsindicatie per mail ontvangen (of offerte op maat aanvragen)? Vul hieronder je gegevens in:
   Vorige
   Volgende

   Beeld (video)