+31638258536
Bel ons
info@cuecreative.nl
Stuur ons een e-mail

Video laat jouw verhaal tot leven komen. Niet voor niets is het gezegde: ‘een beeld zegt meer dan duizend woorden’. Video vertoont zich in vele gedaantes; een bedrijfsvideo, een moodfilm, promotiefilm of informatiefilm. Ook meer complexe vraagstukken zijn voor ons gesneden koek. Door ons een ijzersterke animatie te laten maken. Of je product of dienst in de schijnwerpers zetten met tv-reclame of een billboard campagne (‘deze film wordt mede mogelijk gemaakt door…’).

En wat dacht je van online ‘shinen’ met een YouTube Ad of met social media content in de vorm van online video. Alles draait om jou, je dienst/product, je wensen en het eindresultaat. Promotiefilm laten maken? Bedrijfsvideo maken? Uiteraard voor een reële prijs. Bereken hier wat de kosten van een bedrijfsfilm of animatie zijn.

Promotiefilm creëren, videofilms maken. Dat deden we al ver voor het YouTube tijdperk. Dan val je met je neus in de boter als je mee kan groeien met alle online mogelijkheden tot het tijdperk ‘nu’. Wil je ook een videofilm laten maken en met ons meegroeien, denk dan eens na over onze vele mogelijkheden. Van idee tot storyboard, van script tot campagnematige inzet op social media. De inzet van (live) bedrijfsvideo, promotiefilm en animatie kent voor Cue Creative geen geheimen. Combineer dat met de onbeperkte opties van online (promotie) en je ontdekt onze gouden formule.

Uiteraard verdient elke productie een eigen aanpak. Bedenk daarom goed, samen met ons, waar jouw doel en/of conversie ligt. Dan bewandelen we hand in hand de weg naar visueel succes! Om ons niveau van kwaliteit te waarborgen nemen wij een beperkt aantal producties per kwartaal aan. Informeer daarom vandaag nog naar de beschikbaarheid.

Bedrijfsvideo laten maken

De een noemt het een promotiefilm, YouTube online videoadvertentiecampagne, bedrijfsvideo, animatie of informatiefilm. Ons doel is meer dan duidelijk; mensen moeten naar je videofilm of animatie kijken! En zich herkennen in het verhaal van jouw videoproductie. Meer dan 30 jaar ervaring in ‘filmproductie’ delen we hieronder in 10 simpele stappen; op weg naar jouw succesvolle videofilm met Cue Creative!

Een creative digital agency uit Rotterdam dat werkt voor bedrijfsleven, (semi-) overheid en reclame- en mediabureau’s in heel Nederland. Maar met een focus op Zuid-Holland. Denk dan aan Rotterdam, Den Haag, Delft, Gouda, Dordrecht, Zoetermeer, Schiedam, Vlaardingen en Westland.

Wat kost een videoproductie zoals een bedrijfsvideo of promotiefilm?

De kosten van een bedrijfsfilm of animatie zijn afhankelijk van vele factoren. Maar globaal kan je uitgaan van een (vanaf) prijs voor een bedrijfsvideo van € 1200,- en een animatie vanaf € 2200,-. De exacte prijs is afhankelijk van de lengte van de (geanimeerde) videofilm, het gebruik van een voice-over, muziek of effecten. Maar ook de manier waarop de productie wordt vormgegeven.

Een animatie op basis van iconen is goedkoper dan een animatie met unieke karakters. En een filmproductie van 3 minuten, gefilmd met 2 camera’s op meerdere locaties en voorzien van voice-over of muziek dan? Dat is duurder dan een simpele registratie van een event voor het laten maken van een aftermovie.

Deze indicatieve kostencalculator laat je zien wat het kost om een bedrijfsfilm, bedrijfsvideo of animatie door ons te laten maken.

Bedrijfsvideo laten maken? Dit kan het tarief zijn

Om de exacte kosten voor het laten maken van een bedrijfs- of promotiefilm te weten te komen zijn er veel factoren van invloed. Denk aan de lengte van de film of het gebruik van wel of geen voice-over en muziek.

 • Bedrijfsfilm van 30 seconden vanaf € 1200,-
 • Bedrijfsvideo van 1 minuut vanaf € 2200,-
 • Promotiefilm laten maken van 2 minuten met muziek en voice-over vanaf € 3700,-

  Hoe lang mag je videofilm duren?


  Schrijven de copywriters van Cue Creative je tekst?

  Moet de video door een persoon gepresenteerd worden?

  Wil je gebruikmaken van een voiceover?

  De videofilm moet ook de volgende onderdelen bevatten

  Prijsindicatie:


  Prijsindicatie per mail ontvangen (of offerte op maat aanvragen)? Vul hieronder je gegevens in:
  Vorige
  Volgende

  Animatie laten maken? Dit kan het tarief zijn

  De vraag wat een animatie kost is van vele onderdelen afhankelijk, maar indicatief en globaal kan er gezegd worden dat men rekening kan houden met deze productiekosten:

  • Animatie van 30 seconden met iconen en muziek vanaf € 2200,-
  • Een animatie van 1 minuut met unieke karakters en muziek vanaf € 4200,-
  • Gescripte animatie van 2 minuten, unieke karakters, voice-over en muziek vanaf € 8075,-

   Hoe lang mag je animatie duren?


   Wil je gebruikmaken van karakters of iconen?

   Schrijven de copywriters van Cue Creative je tekst?

   Wil je gebruikmaken van een voiceover?

   De animatie moet ook de volgende onderdelen bevatten

   Prijsindicatie:


   Prijsindicatie per mail ontvangen (of offerte op maat aanvragen)? Vul hieronder je gegevens in:
   Vorige
   Volgende