audio & radio

radiocommercials

Onze radiocommercials hoor je overal; op landelijke radio, Spotify, online en tijdens events. Vertel je verhaal in 5, 10, 20 of  30 seconden met radioreclame! Cue Creative maakt het tastbaar met gesproken woord. Samen met een ruime keuze aan voice-overs, effecten en muziek. En voor de adverteerder die een stap verder wil gaan volop mogelijkheden voor een radiospot met een eigen geluidslogo. Ook advies over de kosten van radioreclame hoort tot de mogelijkheden. 

Beluister nu de meest recente radiocommercials en laat ons weten wat je hoort?

Audionabewerking

audionabewerking

Een alles omvattend woord dat audionabewerking. Voor ons betekent het de postproductie van een film. Een pakkende voice-over voor een productpresentatie. Een unieke tune voor een project of een jingle voor radio of televisie. Cue Creative creëert. Ontwikkelt. Werkt samen.  Lanceert. Nee, niet lanceren. Doet slagen!

En dat voelt lekker. Probeer het maar eens uit en neem vandaag nog contact op met ons.

audio & radio

Onze jarenlange ervaring op het gebied van media en sfeerbepalend geluid zetten we om naar webcasting. Een flexibele streaming service die ingezet kan worden als een muziek- en informatiedienst (vergelijkbaar met radio). De ondersteuning van een evenement of het juiste geluid voor in de winkel. Lees meer over de streaming mogelijkheden op retailradio.nl.

Een greep uit onze webcasting portfolio: Q-dance Radio, MediaMarkt FM, Van der Vorm Vastgoed en Bier! Radio.

dat klinkt interessant