+31638258536
Bel ons
info@cuecreative.nl
Stuur ons een e-mail

(leestijd: 3 minuten) Met jarenlange ervaring op het gebied van audio (geluid) is Cue Creative een veelzijdige geluidsstudio voor het laten maken van je radiocommercial, radio jingles, podcast of geluidslogo (sonic audio branding). Met een strak geluid kan je alle kanten uit. Heb je al eens nagedacht hoe jouw merk, project of organisatie klinkt? Welke voice-over hierbij zou passen? Of wil je gaan adverteren op de radio met een radiospot? Ook dan ben je bij ons ook aan het goede adres.

Wij hebben de kennis in huis om de kosten van de radioreclame inzichtelijk te maken. Dus voor creatieve audioproducties en een transparante werkwijze staan mijn team en ik altijd voor je klaar. Dat noemen wij #mindfulmedia. En met een strakke audiopostproductie klinkt jouw video of animatiefilm nog strakker.

Mijn eerste echte studio, hier op de foto, was gevestigd aan de langste straat van Den Haag: bijna 6 kilometer, de iconische Laan van Meerdervoort. Mijn naam is Eelco Wijninga en ik ben al vanaf 1994 te vinden in radio- en geluidsstudio’s. De liefde voor ‘de radio’ ging voor mij verder dan het draaien van muziek of presenteren. Het maken van radiovormgeving, radiocommercials, op zoek naar toffe voice-overs, geluidseffecten of jingles maken en creatief producties bedenken is mijn passie. In 1997 maak ik een vliegende start. Mijn eerste grote opdracht was de productie van jingles voor het befaamde radioprogramma Evers Staat Op! (toen nog op Radio3). De eerste stappen waren gezet en vele opdrachtgevers in binnen- en buitenland zouden volgen. Ik ben betrokken geweest als vormgever of programmamaker bij partijen als Stadsradio, ID&T Radio, Radio 3FM, FunX, FreshFM, BNN en Radio972.

Vandaag de dag kun je mij inschakelen voor de volledige creatie (van concept tot eindproduct) van je radiospot, podcast, het laten maken van een geluidslogo, jingle en voor de opname van voice-overs of vocalisten. Honderden reclamestemmen en zangers zijn te gast geweest in mijn studio’s. Met ons uitgebreide netwerk met stemmen (radio, voice-over) bieden we je veel en vooral gevarieerde mogelijkheden. Keuze zat dus. Ik kan snel schakelen en heb, vanwege de meer dan 25 jaar ervaring in mediaproducties, een groot inlevingsvermogen. Dat komt jouw product, merk of organisatie ten goede en zorgt ervoor dat je gehoord wordt. Van tekst tot opname, mixage en oplevering. Sinds kort komt daar het delen van kennis bij, via de website Gebruik je Stem. Een online leerplatform om de talenten van je unieke stem te ontdekken.

Onze audioproducties hoor je overal. Op radiozenders in binnen- en buitenland, online op bijvoorbeeld YouTube/Spotify of als onderdeel van een tv-commercial of videoproductie (audiopostproductie). Werk samen met Cue Creative voor het laten maken van je radiocommercial, geluidslogo, jingles, podcast, sonic audio branding, tunes of je telefooncentrale (IVR). We hebben een ruime database aan voice-overs (nationaal en internationaal) en werken met passende stock- en/of library muziek. Ook voor muziek op maat (custom music) in elk gewenst genre. Bereken hieronder de indicatieve productiekosten van een radiocommercial.

Op deze pagina lees je meer over geslaagd adverteren op de radio met radioreclame en radiocommercials.

Wat zijn de kosten van een radiocommercial?

De kosten van een radiocommercial of radiospot zijn afhankelijk van de duur van uitzending en het gebruik van wel of geen muziek. Globaal kan men de volgende kosten aanhouden bij het laten maken van een radiospot:

 • Commercial voor lokale radioreclame vanaf € 175,-
 • Regionale commercial voor radioreclame vanaf € 500,-
 • Een Landelijke commercial als radioreclame gedurende 1 jaar vanaf € 1250,-

  Wat is het uitzendgebied van de radiospot?

  Is er een extra Tag-on/Reminder nodig?

  Schrijven de copywriters van Cue Creative je tekst?

  Hoeveel voiceovers spreken de radiocommercial in?

  De radiospot moet ook de volgende onderdelen bevatten

  Met hoeveel jaar wil je het gebruiksrecht verlengen?

  Prijsindicatie:


  Prijsindicatie per mail ontvangen (of offerte op maat aanvragen)? Vul hieronder je gegevens in:
  Vorige
  Volgende

  Geluid (audio)