+31638258536
Bel ons
info@cuecreative.nl
Stuur ons een e-mail

Jij kiest voor radioreclame, dan ga je uiteraard ook een ijzersterke radiospot laten maken. Komt dat mooi uit. Want de radiocommercials van Cue Creative hoor je écht overal. In elk reclameblok, in radioreclame op landelijke radiostations en Spotify. Of tijdens evenementen, in livestreams of voor op social media (zoals Soundcloud, Mixcloud of YouTube). Kosten voor een radioreclame? De tarieven voor radiocommercials? Gebruik onze handige calculator.

Onze geluidsstudio in Rotterdam wordt ook gebruikt als audio studio voor de mixage van audio post productie bij beeld. Denk aan tv commercials (volgens de EBU R128 norm). Of de nabewerking van een videoproductie (met een uitgebreide library aan muziek en foley effecten). Ook bieden wij een voice-over service voor stemmen zonder thuisstudio.

Kom bij ons veilig, zelfstandig en professioneel opnemen. Onze geluidsstudio is ook inzetbaar als muziekstudio. Dé perfecte plek voor het laten maken van radio jingles en tunes voor allerlei doeleinden. Goed geschikt voor een podcast opname of om een interactive voice response systeem (IVR, oftewel telefooncentrale) te laten inspreken of gereed maken.

Radiospot maken

Wat zijn de radioreclame kosten?

Een veel gestelde vraag ‘Wat kost radioreclame?’. Er is helaas geen eenduidig antwoord op de vraag hoe duur radioreclame is. De mogelijkheden zijn groter dan ooit tevoren, dat is zeker. Een lokale campagne vanaf € 1000,- per jaar? Of regionaal adverteren vanaf € 3000,- per maand, misschien kies je voor landelijke reclame op de radio; al vanaf € 2500,- per week? Geheel afhankelijk van het radiostation, het bereik en doel van je reclamecampagne!

 

Maak radioreclame onderdeel van je marketingmix

Van simpele reclamecampagne tot uitgebreide mediacampagne op meerdere radiostations. Ons advies is niet bindend, wel inspirerend (en gebaseerd op jarenlange kennis en onderzoek van het medialandschap)! En voor een planmatig strategisch advies werken we intensief samen met onafhankelijke mediabureaus. Voor de meest effectieve inkoop van reclamezendtijd.

Dat geldt trouwens ook voor televisiereclame. Als je toch die stap wilt maken naar adverteren op TV. Kies óók dan voor ons om je televisiecommercial te laten maken. Cue Creative, een creatief bureau, met jarenlange ervaring en een passie voor mens & media. Voor het laten maken van een radiocommercial, gericht adverteren met radioreclame, reclame op tv en advies en uitvoer van online advertising.

Onze handige calculator heeft antwoord op de vraag wat een radiospotje kost.

Wat zijn de kosten van een radiocommercial?

De kosten van een radiocommercial of radiospot zijn afhankelijk van de duur van uitzending en het gebruik van wel of geen muziek. Globaal kan men de volgende kosten aanhouden bij het laten maken van een radiospot:

 • Commercial voor lokale radioreclame vanaf € 175,-
 • Regionale commercial voor reclame op publieke radiostations vanaf € 800,-
 • Een Landelijke commercial als radioreclame gedurende 1 jaar vanaf € 1250,-

  Wat is het uitzendgebied van de radiospot?

  Is er een extra Tag-on/Reminder nodig?

  Schrijven de copywriters van Cue Creative je tekst?

  Hoeveel voiceovers spreken de radiocommercial in?

  De radiospot moet ook de volgende onderdelen bevatten

  Met hoeveel jaar wil je het gebruiksrecht verlengen?

  Prijsindicatie:


  Prijsindicatie per mail ontvangen (of offerte op maat aanvragen)? Vul hieronder je gegevens in:
  Vorige
  Volgende

  voorbeelden van recent werk, radiocommercials