+31638258536
Bel ons
info@cuecreative.nl
Stuur ons een e-mail

Een nuchtere houding die past bij Delft of Rotterdam. Met invloeden uit dé beatstad van Nederland, Den Haag. Hoe klinkt die combi jou in de oren? Of liever gezegd, hoe klinkt jouw merk… in diezelfde oren, maar dan van je doelgroep? Met meer dan 25 jaar ervaring in het in opdracht laten maken van jingles, tunes, sonic audio branding en sound design voor radio, televisie en online is Cue Creative jouw audio agency voor radiojingles, sonic branding en sound design. Maar ook voor het laten maken van je radiospotjes en radiocommercial of om te weten te komen wat radioreclame kost.

Onze producties hoor je overal. Bijvoorbeeld onze jingles en radio-vormgeving, van Istanboel tot Amsterdam. Of een soundlogo en unieke tune voor merken zoals Apple, Beekse Bergen HP, Evi van Lanschot en Skil. Wij zijn expert in het vertalen van merkwaarde en identiteit naar een uniek geluid. Dat doen we vanuit onze eigen studio (tussen Den Haag en Rotterdam) samen met de beste muzikanten en vocalisten van Nederland. Want alleen door samen te werken kom je tot het beste resultaat. Dat wil toch iedereen!

Wat zijn de kosten voor de productie van sonic branding of jingles?

Een volledig jinglepakket is er al vanaf € 2500,-. Audio marketing in de vorm van Sonic Branding vanaf € 1000,- euro. Dit is afhankelijk van de omvang, muzikale invulling of lengte van de jingle, tune of het geluidslogo. Onze kracht is het vertalen van jouw verhaal naar geluid. Dat doen we vanuit onze eigen studio in Delft waar volop ruimte is voor creativiteit en doelgericht werken aan de best klinkende producties.

 

waarom audio branding of radio vormgeving?

Sonic (Audio) Branding is een auditieve handtekening die jouw merk identiteit en dus meer merkwaarde geeft. Een uniek geluid dat klinkt als een huisstijl. Radio, televisie en online kunnen niet zonder audio vormgeving. In de vorm van gezongen of gesproken jingles. Door onze jarenlange ervaring in de productie van tunes, jingles, geluidseffecten en muziek hebben wij een sterk netwerk van professionele voice-overs, vocalisten en sessiemuzikanten (uit de gehele wereld) die allemaal voor jou aan de slag willen gaan.

voorbeelden van recent werk, Sonic Audio Branding

voorbeelden van recent werk, Jingles