video & film

bedrijfsvideo

Vertel jouw verhaal met een bedrijfsvideo, bedrijfsfilmpje en/of animaties in Den Haag. Smijt geen content online, maar ga eerst met Cue Creative om tafel. Wij zijn namelijk gek op jouw ideeën. Niets is te gek, behalve het eindresultaat.

Bedrijfsfilm, animatie, bedrijfsvideo, tv commercial of moodfilm… De mogelijkheden zie je in onze showreel. Een kleine greep uit ons werk en dat dan ook nog eens in een notendop. Wat vind je ervan?

Wij maken graag een uitgebreid concept of offerte op maat. Dit doen we vol overgave en tegen de laagste tarieven. Eerst even een keer kennismaken? Neem vandaag contact met ons en we plannen direct een afspraak in.

bedrijfsfilmpje? dit is hoe het werkt

Jouw bedrijfsvideo of animatie maken? Dit doen wij in de volgende 10 stappen:

  1. Briefing omtrent doelstelling
  2. Maken van een concept, planning en offerte
  3. Script met storyboard presentatie
  4. Voorbereidingen en productie bedrijfsfilmpje
  5. Opnamen op locatie of in de studio
  6. Start van beeldbewerking en montage
  7. Tussentijdse terugkoppeling
  8. Campagnematig advies
  9. Oplevering van de bedrijfsfilm productie
  10. Controle en bijbehorend advies

animaties

Een bewegende animatie laten maken door Cue Creative is de oplossing om een moeilijk onderwerp op begrijpelijke wijze uit te leggen. Neutraal, doeltreffend en precies binnen de gestelde tijd. Onze animaties maken we volgens een vaste werkwijze, maar altijd uniek en volledig afgestemd op ieder specifiek project.

Nieuwsgierig naar de effecten van animaties in Den Haag? Wij presenteren dit graag aan je. Een bedrijfsfilm laten maken? Waanzinnige topkwaliteit tegen zeer voordelige tarieven. Neem gerust een keer contact met ons op en wij geven je een gratis offerte.

Animaties

online & social content

Het internetgebruik is de afgelopen jaren flink gestegen; van website tot social media. Onderschat de invloed van online & social content niet. Met de juiste (video) content val je nog beter op en word je nog meer gezien op de digitale snelweg.

We verzorgen livestreaming, webcasting (online radio), de productie en publicatie van podcasts. Daarbij produceren we online-video content voor socials en website: afgestemd op de juiste doelgroep. Denk ook eens na over een gerichte campagne op Youtube of Facebook. Van concept tot strategie; Cue Creative is jouw partner in beeld.

dat klinkt interessant