+31638258536
Bel ons
info@cuecreative.nl
Stuur ons een e-mail

commercial of bedrijfsvideo laten maken in het Westland

Wanneer je meer dan 20 jaar lang, voor diverse opdrachtgevers, van ‘alles en nog wat’ in beeld brengt. Klanten meermaals een beroep op je doen. En enkelen van hen veranderen van relatie naar vriend. Dan doe je iets goed!

Digitale content maken doen we samen met jou, daar geloven wij in. Een bedrijfsfilm, bedrijfsvideo, promofilm of commercial voor televisie en social media. Maar ook bewegende animatie in 2D, 3D of virtual reality en augmented reality. Cue Creative maakt complete videoproducties in het Westland en omstreken.

De werkwijze van Cue Creative is eigen, duidelijk en natuurlijk resultaatgericht. Dus wil jij een toffe bedrijfsvideo, promofilm of bedrijfsfilm in het Westland laten maken? Kies voor een creatieve videoproductie. Zo eentje die onvergetelijk is.

Vraag nu een gratis offerte aan.

bedrijfsvideo maken? dit is onze werkwijze

Een promotiefilm of bedrijfsvideo maken in het Westland doen wij in een aantal vaste stappen. Een voorbeeld van twee stappen zijn (en de andere stappen lees je hier):

Briefing vertalen naar een storyboard of eerste uitgeschreven script

Een essentiële stap. En dit rondje is van ons; het is de mogelijkheid om een creatief voorstel te doen op basis van alle informatie die we besproken hebben. Dit geeft inzicht in de definitieve kostenberekening. Omdat het fijn is vooraf te weten wat een bedrijfsvideo of animatie kost. Een script en (vooral) een storyboard maakt het visueel en geeft je inzicht in de creatieve koers van de videoproductie in het Westland.

Crew samenstellen aan de hand van de uitstraling

Creatieve keuzes bepalen de crew samenstelling. Zo kan het goed zijn dat de ene cameraman perfecte actieshots kan vastleggen. En de andere videograaf zich specialiseert in portretshots. Doorgaans bestaat een crew uit een camera-operator of DOP, sound engineer, productie regisseur en productie medewerker. Eventueel aangevuld met een licht technicus en extra productie medewerkers. Zoek jij een onvergetelijke videoproductie? Informeer naar de mogelijkheden.

Bedrijfsvideo of promotiefilm laten maken in het Westland? Vraag nu een gratis offerte aan.

Promotiefilm laten maken in het Westland

online opvallen met een videoproductie in het Westland

Het internetgebruik blijft maar stijgen. Omdat iedereen wel een website en social media heeft, is de invloed van online & social content groter dan ooit. Spring in het oog met een videoproductie van Cue Creative, want met een kenmerkende bedrijfsvideo content ben jij ‘die ene’.

Livestreaming en webcasting (online radio). Productie maar ook publicatie van podcasts. Cue Creative staat voor concept en creatie van media. Maar ook online-video content voor socials en websites. Volledig afgestemd op jouw doelgroep.

Denk ook eens na over een campagne op Youtube of Facebook. Van concept tot strategie: daarom is Cue Creative jouw creatieve partner!