+31638258536
Bel ons
info@cuecreative.nl
Stuur ons een e-mail

commercial of bedrijfsvideo laten maken in Delft

Al meer dan 20 jaar brengen wij voor allerlei opdrachtgevers van ‘alles en nog wat’ in beeld. Als klanten meer dan eens een beroep op je doen en sommigen van hen veranderen van relatie naar vriend. Dan doe je iets goed!

Wij geloven in de manier waarop we digitale content maken. Denk aan een bedrijfsvideo, bedrijfsfilm, commercial of promofilm voor televisie en social media. Maar ook bewegende animatie in 2D, 3D. Of juist virtual reality en augmented reality. Cue Creative maakt jouw complete videoproductie in Delft en omstreken.

De werkwijze van Cue Creative is eigentijds, oprecht en resultaatgericht. Dus wil jij een unieke bedrijfsvideo, promofilm of bedrijfsfilm in Delft laten maken? Kies voor creatieve content. Omdat je écht van het scherm wilt spatten.

Vraag nu een gratis offerte aan.

bedrijfsvideo maken? dit is onze werkwijze

Een promotiefilm of bedrijfsvideo in Delft maken, doen wij vaak in een aantal vaste stappen. Twee van die stappen zijn (de andere stappen vind je hier):

Voorbereiding en uitvoering van de videomontage

Hoe gaan we de montage aanpakken? Nu komt het op video editing aan. Ook zien we in welke volgorde de beelden het beste tot zijn recht gaan komen. Grofweg monteren we altijd een eerste versie die inzicht geeft in de wijze waarop het verhaal verteld wordt. Pure storytelling! En uiteraard zoals vooraf afgesproken en gepland.

Eerste versie om te vertonen, gevolgd door correcties

De geboorte van een animatie of bedrijfsfilm in Delft. Een magisch moment. Nog correcties door te voeren? In de planning is er al rekening mee gehouden, dus met een beetje mazzel zijn we zelfs voor de afgesproken deadline klaar met jouw videoproductie of animatie. Dat geeft lucht! Wil je weten hoe een echt videoproductiebedrijf in Delft dat doet? Bekijk dan hier onze videoproducties.

Bedrijfsvideo of promotiefilm laten maken? Vraag nu een gratis offerte aan.

online opvallen met een videoproductie in Delft

Het internetgebruik stijgt iedere dag. Zo heeft iedereen wel een website en social media. De invloed van online & social content is sterker dan ooit. Daarom wil je in het oog springen en het liefst met een onvergetelijke videoproductie. Met de juiste bedrijfsvideo content val je online op.

Livestreaming en webcasting (online radio). Productie en publicatie van podcasts. Cue Creative is jouw partner voor concept en creatie van media. Ook produceren wij online-video content voor socials en websites. Volledig afgestemd op jouw doelgroep.

Denk ook eens na over een gerichte campagne op Youtube of Facebook. Cue Creative is jouw partner: van concept tot strategie.

Beeld (video)