+31638258536
Bel ons
info@cuecreative.nl
Stuur ons een e-mail

commercial of bedrijfsvideo laten maken in Rotterdam

Stel je voor: al meer dan 20 jaar lang, voor allerlei opdrachtgevers, brengen wij van ‘alles en nog wat’ in beeld. Klanten doen meer dan eens een beroep op ons. En sommigen veranderen van relatie naar vriend. Dan doe je blijkbaar iets goed, toch?

Wij geloven in de manier waarop we digitale content maken. Van een bedrijfsfilm tot bedrijfsvideo, van een promofilm tot commercial voor televisie en social media. Maar natuurlijk ook bewegende animatie in 2D, 3D of virtual reality en augmented reality. Het is tijd voor jouw rake videoproductie in Rotterdam en omstreken.

De werkwijze van Cue Creative is van nu, oprecht en resultaatgericht. Logisch! Wil jij een bedrijfsvideo, promofilm of bedrijfsfilm in Rotterdam laten maken? Kies voor creatieve professionals. Omdat je écht van het scherm wilt spatten met een unieke videoproductie.

Vraag nu een gratis offerte aan.

bedrijfsvideo maken? dit is onze werkwijze

Een promotiefilm of bedrijfsvideo maken in Rotterdam doen wij in vaste stappen. Deze twee stappen horen daarbij (meer stappen lezen kijk dan hier):

Voorbereiding en uitvoering van de videomontage

Dit doen we in nauwe samenwerking met jou. Hoe gaan we de montage (video editing) aanpakken? En we krijgen antwoord op de vraag in welke volgorde de beelden het beste tot zijn recht gaan komen. Grofweg monteren we altijd een eerste versie die inzicht geeft in de manier waarop het verhaal wordt verteld. Voorzien van muziek, fraaie beeldwissels en wellicht al een pakkende voice-over die alles aan elkaar praat.

Eerste versie van video, gevolgd door correcties

De geboorte van een animatie of bedrijfsfilm in Rotterdam. Magisch! In de planning hebben we rekening gehouden met eventuele correcties. Dus met een beetje mazzel zijn we zelfs voor de afgesproken deadline klaar met jouw videoproductie of animatie in Rotterdam. Dat geeft lucht!

Wil je weten hoe een echt videoproductiebedrijf dat doet? Bekijk dan onze videoproducties. Vraag nu een gratis offerte aan.

online opvallen met een videoproductie in Rotterdam

Het internetgebruik stijgt bijna dagelijks. Iedereen heeft wel een website en social media. De invloed van online & social content is dan ook groter dan ooit. Je krijgt een paar seconden, één kans. Daarom wil je raken met de juiste bedrijfsvideo content.

Livestreaming en webcasting (online radio). Maar ook productie en publicatie van podcasts. Cue Creative staat voor concept en creatie van media. En natuurlijk de online-video content voor socials en websites. Mik gericht op jouw doelgroep.

Denk ook eens na over een speciale campagne op Facebook of Youtube. Van concept tot strategie: daarom is Cue Creative jouw partner!

Beeld (video)