+31638258536
Bel ons
info@cuecreative.nl
Stuur ons een e-mail
Radiocommercial laten maken in Rotterdam

onze passie? jouw radiospot en radio commercial maken

Radiocommercials vertellen een sterk verhaal. Die van het oudste vrouwenmagazine van Nederland. De alom bekende landelijke bouwmarkt. Een gaaf automerk. Of juist over die ene fantastische verre reis. Met ruim 20 jaar ervaring maakt Cue Creative duizenden radiospots. Ook zorgen we voor vruchtbare samenwerkingen met omroepen, reclamebureaus en bedrijven. Maar ook met media-inkopers en evenement organisatoren.

Radiospot laten maken? Meer weten over (bijvoorbeeld) de radioreclame kosten? Daarom geven we je altijd een gratis offerte.

radiocommercial maken? dit is onze werkwijze

Cue Creative beschikt over een eigen database van muziek. En ook twee geluidsstudio’s voor de productie van exclusieve, op maat gecomponeerde tunes en jingles, diverse voice-overs en een grote opnamestudio. En daar zijn we natuurlijk erg trots op.

Dit en (meer) handige tips voor radiospotproductie:

Radiocommercial laten maken in Rotterdam? Jouw geluid als audio branding

Een radiocommercial is je klinkende visitekaartje. Met de juiste radiocommercial geef je je merk meer (merk)waarde. Dit is audio branding. Huisstijl, maar dan van geluid. Een paar tips voor de succesvolle radiocommercial; benoem driemaal de merknaam, het webadres meld je aan het einde, telefoonnummers zijn ‘not done’ (tenzij rete-simpel, zoals 112). Maar ook de CTA (Call To Action) moet duidelijk zijn… alles moet kloppen! Van stem tot muziek. Van mixage tot gekozen lengte. Geen gemuggenzift, maar juist een radiocommercial van Cue Creative.

Neem een keer contact met ons op voor een gratis offerte! Wij maken je deelgenoot van onze passie voor media. Van een radiocommercial maken tot bedrijfsvideo filmen. Van radio jingles maken tot een sprekende promofilm. Raak! Daarom Cue Creative.

Vraag een gratis offerte aan.

social & online scoren = radiocommercial maken

Het aantal internetgebruikers groeit nog ieder jaar. Zo ook de hoeveelheid data die men verbruikt via social media of websites. Vergeet dus niet het belang van bereik en de invloed van online content. Dit geeft je de kans online zo sterk mogelijk op te vallen.

Cue Creative is tevens jouw gids en samenwerkingspartner. We zenden je event live uit (live-streaming), nemen podcasts op en publiceren ze. Ook verzorgen wij dus webcasting en produceren wij óók online video content voor websites en socials.

Daarbij zorgen we dat jouw doelgroep de content te horen en te zien krijgt. Denk b.v. aan een campagne op Facebook of Youtube. Van strategie tot concept. Van radio commercial tot jingles of bedrijfsfilm maken… Er is van alles mogelijk.

Nieuwsgierig? Radiocommercial laten maken in Rotterdam? Bel of mail ons.