+31638258536
Bel ons
info@cuecreative.nl
Stuur ons een e-mail

het maken van jouw radiospot en commercial is onze passie

Met een radiocommercial (en een reclame campagne op de radio) bereik je een groot publiek. Het is een uitgelezen kans je verhaal te vertellen. Bijvoorbeeld het verhaal van het bekendste vrouwenmagazine van Nederland. Of die grote bouwmarkt met elke week nieuwe aanbiedingen. Misschien wel een stoer elektrisch automerk. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn er duizenden radiospots gemaakt door Cue Creative. We werken nauw samen met uitzendorganisaties en allerlei creatieve krachten (zoals marketingbureaus, reclamebureaus, copywriters en natuurlijk unieke voice-overs). Dus voor het laten maken van je radiocommercial of om meer te weten te komen over de kosten van radioreclame kan je bij ons altijd een gratis offerte aanvragen.

radiocommercial laten maken in rotterdam doen we zo

Wij zijn een allround mediahuis. Met onze geluidsstudio’s en uitgebreide videomontage studio kan je alle kanten op. We bedenken pakkende campagnes, monteren de leukste audio- en videoproducties (zoals animaties, bedrijfsfilms, commercials, jingles, geluidslogo’s en livestreams). Onze ruime ervaring in allerlei soorten media maken ons een one-stop-shop. In elke stap van het proces nemen we je mee, dat noemen we #mindfulmedia. Wil je alleen een offerte om een radiospot te laten maken, vraag dan nu een gratis offerte aan.

scoor ook online met een campagne op socials

De combinatie van online en offline adverteren werkt perfect. Je radioreclame afstemmen met een videoadvertentie op sociale media (zoals YouTube of LinkedIn) is de sleutel tot succes. Wij regelen het voor je! Ook interessant: adverteren op digitale radio gericht op een specifieke doelgroep en regio. Dat kan uiteraard via Spotify, tegenwoordig ook via de digitale radiozenders van Talpa Network (OMX/AAS Network), Epower Sales en Qmusic/Joe Nederland (DPG Media). Wil je weten wat dit voor jou betekent? Met onze jarenlange ervaring in mediaproductie helpen we je verder je doelstellingen te bereiken.

Nieuwsgierig geworden? Radiospot laten maken in Rotterdam? Bel of mail! En luister hieronder naar voorbeelden.

Geluid (audio)